1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Al ons F2F® marktonderzoek is COVID-19 proof

Al ons F2F® marktonderzoek is COVID-19 proof

Al ons F2F® marktonderzoek is COVID-19 proof

Volgende week voeren wij een grootschalig face-to-face onderzoek uit in het Havengebied van Amsterdam. Fietsers worden gevraagd naar de beleving van de fietsreis op het daadwerkelijke moment van beleven. Ook dit onderzoek kunnen wij goed uitvoeren rekening houdende met de veiligheid van onze medewerkers en respondenten. De “Corona F2F® op locatie kits” stonden immers al klaar.

Mobiel Centre Marktonderzoek is al enige weken weer volledig operationeel. Afgelopen week zijn we begonnen met de opstart van de F2F® datacollectie op Amsterdam Airport Schiphol. Deze week zijn de eerste smaakonderzoeken uitgevoerd op onze Test Centres en inmiddels lopen er ook al weer een aantal F2F® inhome onderzoeken.

Maar naast F2F® bieden wij natuurlijk ook F2F® via videobellen aan. Dit is voor ons niet meer experimenteel, omdat het bij Mobiel Centre gaat over serieuze volumes. Op dit moment worden bijvoorbeeld 2.500 Nederlanders F2F® via videobellen vanuit huis geënquêteerd door een groot team ervaren F2F® interviewers. In het kader van de privacy loopt dit onderzoek volledig via onze eigen systemen. Hierdoor kunnen wij de privacy optimaal borgen. Bovendien worden ervaren interviewers ingezet die optimaal reageren op de non-verbale communicatie van de respondent en gewend zijn door te vragen.

Ben je nog steeds op zoek naar de beste data? Neem dan vooral contact met ons op om een aantal mogelijkheden te bespreken.

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
NieuwsNieuwsbericht

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…