1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Goed alternatief voor de allerbeste F2F®gecollecteerde data (Natuurlijk bieden wij ook telefonisch gecollecteerde data of nog goedkoper online gecollecteerde data)

Goed alternatief voor de allerbeste F2F®gecollecteerde data (Natuurlijk bieden wij ook telefonisch gecollecteerde data of nog goedkoper online gecollecteerde data)

Goed alternatief voor de allerbeste F2F® gecollecteerde data (Natuurlijk bieden wij ook telefonisch gecollecteerde data of nog goedkoper online gecollecteerde data)

Naast F2F® bieden wij ook F2F® via videobellen aan. Dit is voor ons niet meer experimenteel, omdat het bij Mobiel Centre gaat over serieuze volumes. Op dit moment worden bijvoorbeeld 2.500 Nederlanders F2F® via videobellen vanuit huis geënquêteerd door een groot team ervaren F2F® interviewers. Eind deze maand worden hiervan de resultaten opgeleverd aan de opdrachtgever. Maar liefst 90 minuten wordt iedere respondent geïnterviewd. In het kader van de privacy loopt dit onderzoek volledig via onze eigen systemen. Zelfs gebruik maken van een bekend video calling platform hebben wij omwille van optimale borging van de privacy uitgesloten. Bovendien worden ervaren interviewers ingezet die optimaal reageren op de non-verbale communicatie van de respondent en gewend zijn door te vragen. Wilt u ook in deze tijden beschikken over de allerbeste data nodig voor uw inzichten? Wij staan voor u klaar, oplossingsgericht zoals we zijn.

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
NieuwsNieuwsbericht

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…