1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Hendrik te Grotenhuis nieuwe CEO Mobiel Centre Marktonderzoek B.V.

Hendrik te Grotenhuis nieuwe CEO Mobiel Centre Marktonderzoek B.V.

Vanaf 22 Augustus is Hendrik te Grotenhuis officieel de nieuwe CEO van Mobiel Centre Marktonderzoek B.V..

Mobiel Centre is zoals we graag zeggen “the last man standing” als het gaat om hoogwaardige data verzameling.

Jaarlijks worden er bijna 1.000.000 vragenlijsten afgenomen bij mensen thuis, op Schiphol, in winkels op evenementen of via de telefoon. Persoonlijke aanpak staat bij ons centraal.

Sinds 2021 beschikt Mobiel Centre ook over een succesvolle Belgische tak MCM Research.

“Wij werken inmiddels voor bijna alle grote marktonderzoekbureaus en deze partnerships gaan zover dat de gehele veldwerk apparaten bij ons zijn geïntegreerd.” aldus Harm Weber. “Ik wil graag dat Mobiel Centre zich ontwikkelt tot een Europese speler als het gaat om face-to-face veldwerk en telefonische datacollectie. Ik geloof in een hybride model, dus wij zijn straks in staat om verschillende data verzameling methodes te combineren. Dit is essentieel om aan de vraag van de klanten te voldoen. Ik heb Hendrik gevraagd dit proces in goede banen te leiden.”

Hendrik te Grotenhuis is al een aantal jaar aandeelhouder van Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. Hendrik heeft recentelijk zijn bedrijf CG Research verkocht aan Norstat B.V. en is dus een bekende in de wereld van het marktonderzoek. Daarnaast heeft Hendrik recentelijk een aantal jaar in de board gezeten van de trading app “BOTS”.

“Ik heb vertrouwen dat we met ons Nederlandse en Belgische team weer een stap voorwaarts gaan maken.” aldus Hendrik.  “Harm zal zeker niet weg gaan, hij blijft als sales director een belangrijke rol vervullen voor MCM.”

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
NieuwsNieuwsbericht

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…