1. Home
  2. |
  3. Nieuwsbericht
  4. |
  5. |
  6. Beleving van klanten nu belangrijker dan ooit

Beleving van klanten nu belangrijker dan ooit

De beleving van klanten meten is weer terug

Volgende week wordt er weer een grote stap gezet richting de oude samenleving. We kunnen en mogen de afgelopen dagen steeds meer. Hierdoor worden we ook weer beïnvloed door prikkels uit de omgeving die ons gevoel en daarmee ons gedrag beïnvloeden.

Bij MCM Research worden we erg blij nu we ons (bijna) oude leven weer kunnen oppakken. Lekker genieten van theater, winkelen zonder mondkapje en een feestje bouwen met vrienden in het café of gewoon bij iemand thuis.

Zeker nu is het heel belangrijk om er achter te komen aan welke belevingsknoppen je kunt draaien om het gedrag van jouw klanten positief te beïnvloeden.  Met als resultaat een toename in klanttevredenheid en de broodnodige omzet.

Dit kun je alleen maar doen door echt te meten op het moment van beleven en hiervoor kunnen we persoonlijk en dus hoogwaardig face-to-face marktonderzoek gelukkig weer inzetten. De komende weken brengen wij instore klantgedrag in kaart, ondervragen we sporters en bezoekers op sportcomplexen, ondervragen we weer reizigers in de trein maar gaan wij natuurlijk ook in gesprek met Nederlandse en Belgische inwoners in hun thuissituatie.

Vele opdrachtgevers gingen je de afgelopen periode zoals je leest al voor. Dankzij onze grote landelijke korpsen van interviewers krijgen ze snel de beste inzichten in het gedrag van hun doelgroepen. Wil je meer weten hoe wij je snel de allerbeste inzichten in klantgedrag kunnen geven? Stuur een mail  met jouw vraag naar info@mobielcentre.nl  en dan nemen we persoonlijk contact met je op.

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
NieuwsNieuwsbericht

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…