1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Sensorisch onderzoek in de thuissituatie een prima methode

Sensorisch onderzoek in de thuissituatie een prima methode

Sensorisch onderzoek in de thuissituatie een prima methode

De eerste maand van dit nieuwe jaar zit er al weer bijna op. De afgelopen maand hebben wij gelukkig niet stil gezeten. Vanuit kantoor en huis slagen onze medewerkers er in om onze opdrachtgevers ook tijdens de lock down te voorzien van de beste data. Data die wij collecteren met persoonlijke aandacht voor de respondent.

Zo worden er veel sensorische testen georganiseerd waarbij respondenten de te testen producten persoonlijk ophalen op onze locaties. In Almere hebben wij zelfs een MCM drive-thru bij het hoofdkantoor georganiseerd. Deze methode garandeert een optimale borging van de kwaliteit door o.a. het persoonlijke contact en nauwgezette instructies voor de respondenten. Nieuwsgierig hoe wij home-placement testen uitvoeren en of dit ook voor jou een optie is? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe je ook nu sensorische testen goed kunt uitvoeren. Gekoelde producten, diepvries producten, blind ompakken, samenstellen testpakketten, postaal verzenden of pick-up door consumenten, niets is ons te gek! Altijd de juiste doelgroep en van A tot Z door onze specialisten uitgevoerd.

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
NieuwsNieuwsbericht

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…